Αρχική                   Ποιοί Είμαστε                  Χρήσιμα Links
 
Γλώσσα:

Κατηγορίες
Βιβλία
Μοναστηριακά
Εκκλησιαστικά

Έξυπνες Λύσεις
Δωροεπιταγές

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Επικοινωνία
Όροι και Προυποθέσεις συναλλαγής
Ασφάλεια Αγορών-Προσωπικά Δεδομένα

:: Εκδόσεις Μορφή :: :: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ασφάλεια Αγορών-Προσωπικά Δεδομένα
 
ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΓΟΡΩΝ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Οι Εκδόσεις "Μορφή-Εκδοθήτω" για συναλλαγές που απαιτούν χρήση πιστωτικής κάρτας και αφού έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες για την προώθηση της παραγγελίας (Τελική επιλογή προϊόντων, προορισμός, παραλήπτης κ.λπ.) προωθεί το υπόλοιπο της συναλλαγής στο online σύστημα της Win Bank (Τράπεζα Πειραιώς) το σύστημα ασφαλείας της οποίας είναι από τα πλέον ασφαλή παγκοσμίως. Η κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία εγγραφών , που αφορά την πιστωτική κάρτα σας, καταγράφεται μόνο στον υψηλής πιστότητας και ασφαλείας εξυπηρετητή ( Server ) της Win Bank . Όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL , προστατεύονται από μηχανισμό, αυτόματης εξακρίβωσης ενδεχόμενης αλλοίωσης ή αλλαγής δεδομένων κατά την μεταφορά.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει, με την υπηρεσία των ΕΛΤΑ).

Αττική-Λοιπή Ελλάδα
Οι Εκδόσεις "Μορφή-Εκδοθήτω" προμηθεύουν με βιβλία μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος e-morfi.gr . με προορισμούς στην Αττική αλλά και σ' όλη την Υπόλοιπη Ελλάδα. Για την παράδοση χρησιμοποιούνται, τα ΕΛΤΑ (Επιλογή του αγοραστή)
Οι Χρεώσεις γίνονται αυτοματοποιημένα και βασίζονται στους ενσωματωμένους τιμοκαταλόγους που είναι καταχωρημένοι στην Βάση Δεδομένων. Το τελικό κόστος είναι ανάλογο του βάρος των παραγγελμένων και του προορισμού παράδοσης, περιλαμβάνει δε όλα τα έξοδα αποστολής

Αποστολές σε όλον τον κόσμο
Επίσης Οι Εκδόσεις "Μορφή-Εκδοθήτω" προμηθεύουν με βιβλία μέσω του ηλεκτρονικού τους καταστήματος e-morfi.gr με προορισμούς σε όλο τον κόσμο.
Για την παράδοση χρησιμοποιούνται, τα ΕΛΤΑ .
Οι Χρεώσεις γίνονται αυτοματοποιημένα και βασίζονται στους εκάστοτε ενσωματωμένους τιμοκαταλόγους που είναι καταχωρημένοι στην Βάση Δεδομένων. Το τελικό κόστος, είναι ανάλογο του βάρος των παραγγελμένων και του προορισμού παράδοσης, περιλαμβάνει δε όλα τα έξοδα αποστολής.

Τα προϊόντα αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας υποδεικνύετε, κατά την διάρκεια της συμπλήρωσης της Φόρμας παραγγελίας.

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συναλλαγής είναι η εκ μέρους σας γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Κατά τη διάρκεια μιας παραγγελίας, θα σας ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση στην οποία θέλετε να αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ( e - mail address ) κ.λπ. παντα τα ανωτέρω καταχωρούνται στη βάση δεδομένων και χρησιμοποιούνται μόνο για την εύρυθμη προώθηση και εκτέλεση της παραγγελίας σας.

Στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνουν μέσω πιστωτικής κάρτας, τότε όλες οι πληροφορίες μεταφέρονται απ' ευθείας στον Server της Winbank , το σύστημα της οποίας είναι από τα πλέον αξιόπιστα και ασφαλή Παγκοσμίως.

Οι Εκδόσεις "Μορφή-Εκδοθήτω", ακολουθούν πιστά τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και τις διεθνείς συμβάσεις, δεν πρόκειται δε, να προβούν σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Οι Εκδόσεις "Μορφή-Εκδοθήτω" με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτουν, δημοσιοποιούν, πωλούν ή ανταλλάσσουν τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες , που μας εμπιστεύεστε. Κατ' εξαίρεση μπορεί να αποδοθούν τα προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρεία, μόνο σε περίπτωση που τούτο επιβληθεί και απαιτηθεί από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κλπ.

Οι Εκδόσεις "Μορφή-Εκδοθήτω" επιφυλάσσονται του δικαιώματος των, να ενημερώνουν, όπου αυτό κρίνεται, με συγκεντρωτικές στατιστικές καταστάσεις πωλήσεων, οι οποίες όμως σε καμία περίπτωση δεν θα περιέχουν προσωπικά στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν σε αναγνώριση ατόμων.

Επίσης μπορείτε, οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε, να προβείτε στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων, που μας έχετε γνωστοποιήσει, να τα περιορίσετε ή και να τα ακυρώσετε (διαγράψτε) ολοσχερώς.

 
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Προχωρημένη Αναζήτηση


Χρήστες Online
404 ανώνυμοι χρήστες

Το καλάθι σας
Το καλάθι είναι άδειο
 
Δείτε το καλάθι
Αγορά
Λίστα Αγαπημένων μου
Ιστορικό των παραγγελιών

Μέλη
Όνομα Χρήστη

Κωδικός

Εισαγωγή 
Εγγραφή 
Copyright © 2007-2020 Morfi Editions
By Falconet - Internet Solutions